"L'exploració és l'activitat de buscar o viatjar amb el propòsit de descobrir, ja siguin pobles o indrets desconeguts. També s'aplica a la cerca d'informació". Nosaltres, els exploradors i exploradores del món, ens hem proposat explorar i conèixer una mica molts de temes interessants al llarg d'aquest curs. A vegades viatjarem amb la imaginació, en altres ocasions viatjarem per l'illa, o pels llibres, per la xarxa... i, per suposat, emprarem totes les eines que tenim al nostre abast. Vos convidam a participar de les nostres recerques, en els nostres viatges, entre tots i totes ben segur que ho aconseguirem!

dilluns, 17 de desembre del 2012

MOLTS D'ANYS I BONES FESTES!




Benvolguts  pares i mares de 3r B , 
El trimestre s’acaba , el temps ha passat volant, com passa quan gaudeixes del que succeeix en cada moment. No ens coneixíem i hem iniciat un camí que encara ens oferirà moltes aventures i exploracions, això tan sols és el principi. Els vostres fills i filles  han demostrat que tenen moltes capacitats  i moltes ganes de conèixer el món que els envolta, esper no defraudar-los.

El món que hem d’explorar ens espera, ple d’interrogants  i de possibilitats per  créixer, cal seguir endinsant-nos  en  rutes inexplorades, tan sols necessitam recordar  que hem de dur un bon mapa de ruta i una bona brúixola per no perdre el nord. 

Els vostres fills tenen moltes coses a dir, la nostra obligació és escoltar-los i acompanyar-los en la seva recerca, som els seus guies però no podem fer el camí per ells, necessiten equivocar-se, perdre’s dins  qualque racó del camí, tot plegat  forma part de l’exploració... 

Aquest trimestre ha estat ple de bons moments, a vegades hem tingut  topades però d’aquestes també n'hem après,  i molt. A la meva carta als Reis d’Orient he demanat un bon sac de paciència i molta serenitat per saber escoltar i atendre les  necessitats del nostre grup;  i salut, per suposat, també molta esperança en que el món pot canviar, i,  el que és més important,  seguretat en que el món estarà en mans dels nostres infants i ells ho faran millor que nosaltres.
Com diu el poeta: Tot està per fer, tot es possible.

Molts d’anys i bon Nadal,

Sacramento 

26 comentaris:

  1. Hola Sacra som na Xisca,jo vulia dir que aquest video mos a encantat perque ha estat com a màgic i
    te vulia dir que gràcies !!!!!

    Molts d'anys i Bones festes Feliç 2013!!!!

    ResponElimina
  2. HOLA sacra aqcuest video extra!m'ha encantat molt i als altres tambe lis ha agradat molt! Nikola krutak

    ResponElimina
  3. Es que Sacra no se com o fas! perque tu sempre fas coses a nes bloc, però aquesta vegada t'has superat es precios Sacra!

    MOLTS D'AÑS I TE DESIG UN BON NADAL.

    Rosa

    ResponElimina
  4. BON ANY NOU SACRA!!!!!! NIKOLA

    ResponElimina
  5. Hola Sacra, soc en Pau m'agradat molt com as fet l'entrada a el blog perque i sortim tots junts. A casa també ha agradat molt.
    "te desig BON NADAL I BON ANY NOU 2013"¡¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  6. Hola Sacra! som n'Aina. A tota la família ens encanta el bloc. Fas una feina increible. Aquest vídeo ha estat molt emotiu. Enhorabona! Gràcies per tot! BON NADAL I FELIÇ ANY NOU!!!

    ResponElimina
  7. Sacra aquest video es una marabella,testim molt! Sacra estic segura de que ha els nins de 4tB i els de 4TA lis encanta!!

    ResponElimina
  8. Hola Sacra soc na Maria Antònia i ma agradat molt el video de la terra, a astat molt creatiu,imajinatiu...
    que pasis bones festes 2.012/2.013.
    Hola son na Cati, m'ha arribat al cor.
    Bon Nadal a tots.

    ResponElimina
  9. Hola Sacra; esper que t´hagin agradat tant com a jo les campanades i espero que t'haguis acabat tots els dotze raims. Et desitjam un feliç any nou 2013...!!!!!
    Pau Segui Ferragut.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pau (gràcies pel primer comentari de 2013!) i també salutacions a la resta dels companys i companyes de 3r B.
      Primer de tot: moltes felicitats pel nou any que ha començat!!!Esper que el puguem gaudir una mica entre tots.
      Què tal les festes? I el raïm, com diu en Pau? Una mica més de paciència i els Reis d'Orient ja arribaran, ja sabeu que van fent camí, l'estrella de Nadal els guia...feis molta bonda? Feis una mica de feina? Varem quedar que hi havia temps per tot, ho recordau?
      Molt aviat tornarem a estar tots plegats i ens contarem les vacances, els regals, la màgia...
      Abraçades molt, molt, fortes i FELIÇ 2013,
      Sacramento

      Elimina
  10. Hola, som en Carles i he vist el video dels estels.Esper que els Reis Mags d'Orient vos duguin molts de regals, que puguin arribar amb bon temps i no es maregin en el vaixell en que arriban a Cala Ratjada i també esper que no s'enfonsin, sí, ja sé que són màgics i no s'enfonsaran.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Carles, com varen arribar els reis a Cala Ratjada? Feia una mica de vent...marejats? No ho crec que per això són màgics.
      Fins demà!
      Sacramento

      Elimina
  11. Sacra dimecres vaig enar a deixar la carta a els reis d'orient i estic inpasient perque duguin els regals.

    ResponElimina
  12. Scra hola sonc en Pau Segui Ferragut i ja que som els esploradors i exploradoras del mon podriam estudiar las illas,els paisos i els continents.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Pau, em sembla molt bé el que planteges però ho haurem de fer tira a tira, explorar TOT el món geogràfic ens durà temps!!
      Gràcies pel suggeriment!
      Abraçades,
      Sacramento

      Elimina
  13. Sacra, Soc en Pau ja e donat la carta a els reis d'orient i fris de que duguin els regals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola de nou Pau, estàs una mica nerviós? Tranquil que si els Reis d'Orient han vist que t'has esforçat en millorar et duran qualque regal, no trobes?
      En tornar ens ho contaràs!
      Sacramento

      Elimina
  14. Hola Sacra, som na Mar. Feliç any nou!!! Jo també estic una mica nerviosa per l'arribada dels Reis d'Orient. A veure com em sorprenen aquest any. Espero que facin feliços a tots els nins i nines del món, segur que si. Mar Gili.

    ResponElimina
  15. Hola de nou Mar, els nervis són normals...i donen una mica d'emoció a la nit màgica de dia 5, ja sigui el vespre o al matí del dia següent sempre hi ha una emoció difícil d'explicar, veritat?
    Una abraçada i fins aviat!
    Sacramento.

    ResponElimina
  16. Hola, sóc n'Aina i vull dir que vaig passar molt de gust del concert de Nadales i trob que en Pere va fer molt bona feina!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo també ho trob Aina, en tornar li haurem de donar l'enhorabona entre tots!
      Abraçades,
      Sacramento

      Elimina
  17. Hola a tots i totes! Ja s'acaben les festes de Nadal! Jo m'ho he passat molt bé i segur que tots vosaltres també! Esper que aquest segon trimestre també facem coses molt divertides!!!

    Una besada a tots i totes i fins demà!

    Aina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí Aina, ja s'acaben! Demà ens retrobarem i parlarem de com han anat les festes. I també parlarem de les coses interessants que farem aquest trimestre. Ens ho passarem molt bé i ben segur que aprendrem molt!
      Fins demà!
      Abraçades
      Sacramento

      Elimina
  18. Sacra sonc en Pau i dama comensam lescola estic inpasient i tornaras a penjar tantes coses com antes

    ResponElimina
  19. Bon vespre Pau, sí, demà ens veurem, ara t'has d'anar a dormir que si no demà no et podràs aixecar!
    Fins demà!
    Sacramento

    ResponElimina
  20. Hola Sacra soc n Africa, a la fi he pogut entrar al bloc i m agrada molt, he mirat es comentaris i has fet una bona feina. enhorabona Sacra.
    África .

    ResponElimina